Ericsbergs sommardressyr 2011


På bilden: Caroline Bonde Saandgaard på Dallas
Foto: Jag
Undet helgen så har dressyrtävlingarna varit i full gång på Ericsberg :) Så himla trevligt! Sett massor av fina ekipage kämpa för en kanon ritt :) Vissa har det gått super för, andra lite sämre och för vissa knappt alls.. Hela fredagen och hela söndagen har jag spenderat där nere :) Idag, söndag så har Sandra varit nere och kollat på dressyren med mig :) super mysigt har det varit :) hon kom ner mitt i natten :P blev visst bara 4 timmars sömn :P hehe men lika kul hade vi för det :) Snart blir det tävlingar för våran del igen :P men på lite lägre nivå ^^ och jag ska va hästskötare igen :) det vart till huvudstaden igår, lördsag. Man kan ju inte bara se hästar hela tiden :P så vi åkte upp hela familjen till sthlm för lite shopping och käka lite gott :)

Det är mkt som kan hända i livet på kort tid.. Ibland inte alltid så positivt, men man måste alltid vara stark och inse det bästa för sig själv :) Det kan vara väldigt svårt men det är värt det i slutändan! :)

Imorrn, måndag så ska jag sätta mig och skritta Moira igen efter att ha stått i lite drygt 2 veckor snart.. Blev lite svullen och varm i benet efter att ha fastnat i sitt täcke i hagen :P men nu är svullnaden borta så nu sätter vi igång igen :) Hoppas hon håller nu =)

Va allt för mig nu :)
Ska bättra mig med uppdateringar ;)

Moira <3


Min älskade Moira är ganska så klantig av sig måste jag säga :P
Här om dan när jag kom ut i hagen och skulle hämta henne så ville hon inte gå och när hon väl gick så gick hon vingligt och på snedden med rumpan.. humm skumt tänkte jag.. såg sen att hon hade fårr den bakre magjorden på sitt täckte runt bakbenet.. humm hur fan har hon lyckats tänkte jag då ist :P vi är väldigt noga med att dom inte ska vara lösa så att hon kan fastna men på nått sätt kunde hon det iaf.. tog av henne täcket och ställde henne på gången för att kolla hur det såg ut.. fanns inget sår men hon va varm, svullen och väldigt öm.. kändes inge bra alls.. då det va på hennes förut skadade ben.. men nu är allt borta :) så himla skönt :) så snart är det dags att ge sig ur i skogen och skritta lite igen :)

Moira <3Det va väldigt länge sen nu igen :P
Men Moira är frisk förklarad :) så nu har vi fått börja skritta henne ca 30 minuter åt gången :) 3-4 gånger i veckan :) det är hur underbart som hellst att få sitta på henne igen :D

RSS 2.0